2016-12-17 10:27:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A napot szánja a pihenésre

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A tegnapi nap energiái ma is hatnak, így szép és boldog órákban reménykedhet. Készülődjön lelkileg is az ünnepekre, szervezze úgy a hétvégét, hogy legyen ideje a pihenésre is. A barátait is elhanyagolta az utóbbi időben, a velük való találkozásra is kerítsen sort!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Váratlan hívást kap, egy ismerőse, vagy távolabbi rokona szerez örömet önnek azzal, amit mond. Ön ma nyitott az újdonságokra, egy jó ötlet pedig egyre inkább gyökeret ver a fejében. Feltétlenül valósítsa is meg! Máris kezdheti a tervezést.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap és a Szaturnusz szemben áll az ön jegyével. Próbáljon meg pozitívan gondolkodni, ne adja át magát a rosszkedvnek! A hétvégi vásárlással várjon délutánig, sikerül kifognia egy jó vételt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most mindenben kissé mértéktelen lesz, mindenből többet akar. Könnyen lehet, hogy többet eszik és iszik is a kelleténél, és a rossz közérzete a hangulatára is rányomja a bélyegét. Ha az idő engedi, tegyen egy nagy sétát!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valami apróság elkerüli a figyelmét, ami később még galibát okozhat. Legyen egy kicsit türelmesebb, és vegyen vissza a tempóból. Arra is figyeljen, hogy ne erőltesse rá az akaratát a párjára, mert ebből egész nagy veszekedés kerekedhet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Aligha végezheti el a legfontosabb feladatait, mert lényegtelen apróságok rabolják el öntől a hasznos időt. Ha a listán szereplő dolgokra képes odafigyelni, már fel is készült a nehézségek megoldására.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyugodtan visszafoghatja kissé jótékonysági hajlamát, mert különben teljesen kimerül fizikailag és lelkileg is. Ne vállaljon erején felül semmit! Ez a hétvége nem alkalmas arra, hogy elutazzon.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne erőltessen semmit, ne akarja minden áron az események kerekét túlpörgetni. Nyújtsa inkább abban a legjobb formáját, amit meg tud és meg is szeretne csinálni. Így az eredmények sokkal megnyugtatóbbak lesznek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy rokona egy kényes és kissé tapintatlan kéréssel fordul önhöz. Ön nagy mestere annak, hogy hogyan térjen ki az egyenes válasz elől, és ezt a képességét ma is kamatoztathatja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai napot szánja a pihenésre! Ne rohangáljon ajándékok után, és a lemaradását se most hozza be. Aludja ki magát rendesen, meglátja, rögtön jobb lesz a hangulata.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valaki jó kedvet, vidámságot hoz az életébe, sokat nevet az illető vicces történetein. A mai nap egyébként is kedvez a baráti összejöveteleknek, családi programoknak! Ha egy munkahelyi rendezvényen vesz részt, ügyeljen rá, hogy ne fecsegjen ki bizalmas információkat!

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap ideális lesz a vásárlásra, főleg, ha karácsonyi ajándékokat keres még. Jó ízléssel választja ki a megfelelő meglepetéseket, és még szerencséje is lesz az egyik vásárlásnál.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: